Stage bij Dansstudio Sietske

Stage lopen bij Dansstudio Sietske


Doe jij een dans-opleiding of een sport-opleiding en ben je op zoek naar een leuke stage plek? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij begeleiden toekomste dansdocenten en zullen jou zoveel mogelijk van het vak leren. Naast het lesgeven komt er nog veel meer bij kijken en wij willen je graag begeleiden en jou snel het vertrouwen geven. Voor het einde van het seizoen leren we je alle kneepjes van het vak en geef je met gemak een hele dansles.


Wij zijn aangesloten bij de SBB en zijn een erkend leerbedrijf.


Larissa, stagaire 2018/2019


Afgelopen jaar heb ik stage mogen lopen bij Sietske.

Vanaf dag 1 voelde ik me er meteen thuis. De sfeer op de dansschool en onderling bij de leerlingen is superfijn en gezellig. Het is een grote dansfamilie, ik kreeg hier alle ruimte om te groeien als docent. Zowel van Sietske als mijn allerliefste stage kids kreeg ik de tijd om mijn plekje te vinden.

Afgelopen jaar heb ik super veel geleerd en ben ik enorm gegroeid als docente maar ook als mens. Ik kwam binnen als een iets wat onzeker meisje maar ik ben (al zeg ik het zelf) uitgegroeid tot een zelfverzekerde docente en trotse jonge vrouw.

Ik wil Sietske bedanken voor haar tijd, geduld en vertrouwen.
Maar vooral voor alle positiviteit en feedback die ik heb gekregen. Je wordt echt geholpen en niet afgekraakt maar begeleid bij de dingen die je nog kan leren.

Ik kan nu met trots zeggen dat ik mijn plekje heb gevonden en dat ik voorlopig nog niet van plan ben om weg te gaan!

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en de leuke tijd die we al gehad hebben. Op naar een nog mooier 2020!

Liefs,
Larissa

Dansstudio Sietske © All Rights Reserved