Docenten

Mijn naam is Sietske 


Ik ben de eigenaresse van Dansstudio Sietske en uiteraard één van de docenten.


Vroeger heb ik op hoog niveau geturnd, na een blessure werd het tijd voor wat anders. Ik heb toen auditie gedaan bij Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. Ik werd aangenomen bij de vooropleiding en ik kreeg daar 3 jaar lang les in o.a. Klassiek ballet, Jazzdans, Acrobatiek, Tap, Zang, Hiphop, Showdance en streetdance. In die periodes heb ik o.a. op mogen treden bij Musicals in Ahoy', Balletsolo Fairytail collection van Rodrigo Otazu en het Junior Songfestival in Ahoy'.


Daarna ben ik nog een 4-jarige dansopleiding gaan doen in Utrecht. Ik ben daar in 2012 afgestudeerd als danser en dansdocente.


Nu ik mijn eigen dansschool heb wil ik jongens en meiden inspireren om te gaan dansen. Kom jij mee doen?


Mijn naam is Lisa


Mijn hele leven staat in het teken van bewegen. Ik hou van dansen, pilates, yoga en ik ben regelmatig buiten te vinden omdat ik graag wandel.


Ik merk hoeveel yogalates voor mijn eigen gezondheid en welzijn betekend en ik hoop dat te delen met iedereen. Ik haal erg veel voldoening uit de vooruitgang die mijn yoga groep boekt en ik geniet van elke les. Mij grote inspiratie is mijn lieve moeder, zij heeft mij altijd gestimuleerd om te bewegen omdat zij last heeft van overtollig gewicht.


Haar problemen met het vinden van de juiste manier om te bewegen heeft mij geïnspireerd om haar en andere mensen te helpen. Daarom zijn mijn lessen ook zeker bedoeld voor iedereen, voor mensen met veel sport ervaring of mensen die moeite hebben met dagelijkse bezigheden.

Mijn naam is Dillian


Ik ben 20 jaar en ik kom uit Amsterdam. Vanaf

mijn 4de tot mijn 10de jaar heb ik bij amateurdansscholen in Amsterdam Noord gedanst. Omdat ik meer wilde leren ben ik auditie gaan doen bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Daar heb ik eerst de vooropleiding gedaan en daarna heb ik mijn diploma voor dansuitvoerend/dansdocent behaald.


Ik heb al heel wat ervaring op mogen doen in het werkveld! Ik heb eerst één jaar bij Show Bizz

Village Aalsmeer gewerkt en momenteel werk ik bij dinner experience Brooklyn Nights in Aalsmeer. Dankzij Brooklyn Nights heb ik onder andere in Carré, de Heineken Music Hall en Ziggo Dome mogen dansen. Super tof!


Daarnaast ben ik nu 3 jaar actief met dansles geven. Dat vind ik ook heel leuk om te doen. Ik probeer er altijd een gezellige en leerzame les van de maken!


Zie ik jou in een van mijn lessen?

Mijn naam is Stasja


Swingen, dansen, springen kortom bewegen vind ik heerlijk. Hoe leuk is het om dan dansles te mogen geven en dit enthousiasme te mogen delen. Dansen is een feestje en dat wil ik graag in mijn lessen terug brengen. In de dansles komt van alles aanbod; thema’s, techniek, lenigheid, uitstraling en nog veel meer.


In 2013 studeerde ik af als dansdocent. Ik heb onder andere les gehad in de stijlen modern, klassiek  ballet, jazzdans, tap, showdance en streetdance. Naast mijn werk als dansdocente ben ik ook fysiotherapeute.


Het aanleren van nieuwe danspassen en plezier maken doormiddel van dans is voor mij het leukste wat er is. 


Swing jij straks mee in mijn lessen?

Mijn naam is Larissa 


Vanaf mijn 9e tot mijn 15e heb ik jazzballet gedanst. Omdat mijn liefde voor dans zo groot was, ben ik op mijn 13e in een wedstrijdteam gaan dansen in diezelfde dansstijl.


Ik geniet er enorm van om anderen diezelfde liefde voor dans mee te geven.

Doordat ik zowel op amateuristisch als wedstrijd niveau heb gedanst kan ik mijn leerlingen goed begeleiden. Ik kan zowel de liefde en het plezier van dansen doorgeven maar ook de uitdaging bieden aan leerlingen die net dat stapje extra willen zetten.


Op dit moment volg ik een opleiding tot dansdocente in Utrecht.
In 2021 studeer ik af en hoop ik nog steeds de leuke lessen bij dansstudio Sietske te kunnen geven!


Ik zou het superleuk vinden om jou binnenkort ook de charme van dans te laten ervaren.


Hopelijk tot snel!
Dansstudio Sietske © All Rights Reserved